Skip to main content

Våra bolag


Acceptus är ett familjeföretag som startades 2001 av grundarna Anette och Hans Cederberg. Företagets kultur är präglat av hög innovation och utveckling med fokus på omvärldens krav på snabba förändringar. Kombinationen av det är vår framgångsfaktor.

För att vi ska kunna fortsätta växa i den utvecklingstakt som kunder och marknad kräver. Acceptus består i dag av två självständiga bolag med specialister inom respektive områden.

Acceptus AB

Acceptus AB är ett företag som tillhandahåller interimschefer och projektledare med gedigen erfarenhet av vård och omsorg. Interimslösningar hanterar temporära utmaningar och förändringar och tillför ledarskap, verksamhetsutveckling och förändringsledning oavsett roll. Med ett externt perspektiv bidrar vi till att främja en effektiv och anpassad användning av resurser inom vård och omsorg. Vi tror på att kombinera beprövade metoder med innovativt tänkande för att hjälpa aktörer i vården att ligga i framkant.

Acceptus eHälsa AB

Acceptus eHälsa AB är ett företag som kombinerar expertis inom digitala vårdtjänster med utbildning, support och förvaltning av journalsystemet TakeCare till privata vårdgivare. Teamet arbetar för att göra verklig skillnad inom vård och omsorg genom att utveckla digitala vårdtjänster för att möta de växande behov som finns inom vård och omsorg för att bidra till en mer resurseffektiv och tillgänglig vård för alla.

Kontakta oss