Kurs i hållbart ledarskap och arbetsglädje 21-22 oktober

Från 21 oktober 2019 09:00 till 22 oktober 2019 16:30

Tid:
Klockan 09.00-16.30 båda dagarna

Kostnad
14 900 kr exkl moms för två dagar. Lunch och fika ingår. Kostnader för eventuellt logi tillkommer.

Du får boken ”Ledare i äldreomsorgen” som ingår som kursmaterial tillsammans med övrigt presentationsmaterial.

Ledare i äldreomsorgen
ledare i aldreomsorgenEn handbok i utveckling och arbetsglädje.

Boken vill inspirera ledare och chefer inom äldreomsorgen att skapa arbetsplatser med delaktighet, gemenskap och arbetsglädje. Den röda tråden är att en närvarande chef är nyckeln till en väl fungerande arbetsplats. Ett kapitel ägnas åt praktiska övningar som kan utveckla arbetsgruppen.

Kommentarer från utvärdering vid tidigare kurser:

-Kursen överträffade förväntningarna. Trots olika verksamhetsområden inom äldreomsorgen fokuserade kursinnehållet på ledarutveckling. Kursledare som styrde tillbaka till ”kärnan” när tankar och erfarenheter tog för stor plats. Stort tack!

-Supergivande kurs. Tycker att jag fått en hel del med mig som kommer att vara till hjälp under mitt arbete. Ni är fantastiska, fortsätt med det ni gör. Två av mina underbaraste dagar! Nyttigt att lära sig nya saker och få träffa nya kloka personer som är fulla med idéer.

-Bästa kursen jag gått. Utvecklande för mig som ledare. Flertalet verktyg; jag-budskap, självkännedom, grupputveckling, samarbetsövningar som jag ska använda. Tack för två inbjudande och givande dagar.

-Mycket bra, mycket skratt och trevlig utbildning. Har jobbat många år men aldrig känt sådan tillhörighet från början (kände ingen innan).

-En av de mest givande utbildningar/kurser jag deltagit i under min karriär inom äldreomsorgen. Proffsigt, intressant. Fortsätt så! Tack!

-Mycket givande, går härifrån med stärkt självförtroende, nya vänner och ett leende.

-Tycker det var en tänkvärd och bra utbildning med många bra redskap till vardagen.

-Bra, mycket att tänka på och ta lärdom av, ”inget är omöjligt”