Utbildningar och Event

Här är en översikt över Acceptus utbildningar och event. 

Till höger ser du vårt kalendarium över inbokade datum.

Om det inte finns något datum för den utbildning du vill gå kan du kontakta oss via länken för det område som du är intresserad av.

Vi kan även skräddarsy och hålla utbildningar för just din verksamhet på plats.

Du är också välkommen på våra kostnadsfria frukostseminarier som vi anordnar med jämna mellanrum. Håll utkik i kalendariet! 

Ledarskapsutveckling

 • Kurs i hållbart ledarskap
  Ett hållbart ledarskap är beroende av på både organisatoriska förhållanden och egna önskemål och krav. I denna kurs tar vi upp vad du som ledare kan göra. Du får verktyg och metoder för att skapa de allra bästa förutsättningarna för engagemang och arbetsglädje i just din arbetsgrupp.

 • DISC - beteendestilsanalys
  Vi utbildar i DISC – beteendeanalys som verktyg för teamutveckling och kommunikativt ledarskap för att nå fungerande arbetsgrupper.

 • Förändringsledning för chefer och ledare
  Vi erbjuder endagsutbildningar i förändringsledning med Wallbreakers, verktyget där du får träna på att framgångsrikt genomföra förändringar och få med dig hela gruppen.

TakeCare

E-hälsa och välfärdsteknologi

 • GDPR för vårdverksamheter
  Vi erbjuder skräddarsydda GDPR-utbildningar för vårdverksamheter. Vi har gedigen sjukvårdsbakgrund i kombination med juridisk kompetens.

 • Patientdatalagen
  Vi utbildar Stockholms läns landstings privata vårdgivare i patientdatalagen, PDL. Kursen utgår från sjukvårdspersonalens rättigheter och skyldigheter i vårdens informationshantering.

 • SALA
  Kurs i SALA, Systematisk Automatiserad Logganalys, verktyget för loggkontroll av journalöppningar i TakeCare.