Skip to main content

Acceptus nya områdeschefer

Anders Karlsson områdesansvarig för Sveriges regioner och privata vårdgivare.  

anders

Kontakta Anders

Det är med stor ödmjukhet jag sedan november är områdeschef för Sveriges Regioner och privata vårdgivare i Acceptus. Jag började min bana i Acceptus som interimschef ute på uppdrag i våra kunders verksamhet under mitt första år. Jag kan konstatera att jag i min nya roll som områdeschef har stor nytta av min tid som interimschef och de erfarenheter jag har av vad ett interimt ledarskap hos våra kunder innebär.

Jag har arbetat nästan hela mitt yrkesliv som ledare/chef inom olika områden, bland annat inom ambulanssjukvården i Stockholm och SOS Alarm. Jag har även en bakgrund som verksamhetschef och verksamhetskonsult.

Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra kunniga och erfarna interimschefer och våra kunder få fortsätta att arbeta med att förenkla vardagen i vårdrelaterade verksamheter.


William Hiselius Kommunal vård och (social)omsorg samt myndigheter.

william

Kontakta William

Det känns nästan lite märkligt att skriva en presentation om sig själv när det känns som att man har varit på Acceptus i ett år snarare än 2 månader, vilket är ett gott tecken på att man har kommit in i en välfungerande organisation.

Jag flyttade nyligen upp till Stockholm efter att ha arbetat som kommunal enhetschef inom LSS i min hemkommun (Ängelholm). Jag har arbetat som chef och ledare sedan jag tog min masterexamen i ledarskap och organisation. För att summera min bakgrund så är jag ursprungligen socionom, har en magister i socialt arbete och som tidigare nämnt en master i ledarskap och organisation. 

Det jag ser framemot i mitt arbete i Acceptus är att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer men även bygga broar med nya intressenter. Vi lever just nu i en turbulent omvärld med både utmaningar men också möjligheter. Min uppgift är att hitta lösningar och samtidigt skapa både nöjda medarbetare och kunder, det är något jag ser framemot.

isa

Isa Wiman

Konsultchef Mellersta- Södra Sverige

Kontakta Isa

Kontakta oss