Skip to main content

Acceptus AB presenterar ny konsultchef

Acceptus välkomnar Marcus Lindvall som ny konsultchef i Acceptus AB för området projektledare eHälsa. Marcus har arbetat i drygt 20 år med att driva eHälso-relaterade projekt inom vård och omsorg i regional, kommunal och privat regi. Det är områden där vi har en stark förankring och vill fortsätta utvecklas inom.  

”Jag är enormt glad och stolt att axla rollen som konsultchef inom Projektledare på Acceptus. Närmast på Praktikertjänst och tidigare på bland annat Logex och Ensolution. Jag har varit företagsledare med personal-, kund- och produktansvar. När jag klev in första gången på Acceptus kände jag mig på ett naturligt sätt hemma. Det finns kreativitet och verkligt engagemang i luften. I möten med mina blivande duktiga kollegor som beskriver pågående spännande och viktiga projekt längtar jag till efter sommaren. Och att då tillsammans med teamet samt med våra nuvarande och nya kunder fortsätta arbetet med att genomföra projekt som förenklar vardagen i vårdrelaterade verksamheter.” 

“Vi på Acceptus är väldigt glada över att Marcus kliver in i rollen som konsultchef med ansvar för området eHälsa, konsulter inom projektledning och verksamhetsutveckling. Med sin erfarenhet från olika sektorer inom vård och omsorg ser vi utvecklingsmöjligheter för Acceptus.” säger Anette Cederberg, VD och Isa Wiman Affärområdesansvarig.  

Marcus tillträder sin roll som konsultchef i augusti.  

marcus

Marcus Lindvall


 
 

Kontakta oss