Skip to main content

Nytt år med delvis ny fördelning inom området interimschefer

Acceptus interimschefer är tränade i att leda förändring och att hjälpa verksamheter med att organisera sig på ett effektivt sätt. På samma sätt behöver vi se över vår egen fördelning internt på Acceptus för att kunna möta våra kunders behov. Därför har vi från och med 2022 valt att dela upp interimschefsområdet i följande två delar: Interimschefer inom hälso- och sjukvård samt interimschefer inom socialomsorg och vård. Indelningen kan ytterligare förtydligas med att uppdragen inom hälso- och sjukvård företrädesvis är verksamheter inom regioner och att uppdragen inom social omsorg och vård är verksamheter inom kommuner. För båda områdena kan våra kunder förstås vara både offentligt drivna och privata.

Så vad betyder det här för dig som kund? Vi är fortfarande det lilla företaget med god inblick i varandras områden, så oavsett vem du kontaktar kommer du alltid få hjälp och vägledning.
Men om du vill hamna rätt från första början ska du kontakta konsultchef Anna-Karin Bergström för behov av interimschef inom hälso- och sjukvård främst i Region Stockholm, och konsultchef Isa Wiman för interimschefsbehov inom social omsorg i Stor-Stockholm och övriga landet.

Vi vill också förtydliga att vi har konsulter för uppdrag inom projektledning och digitalisering i hälso- och sjukvård och social omsorg samt myndigheter, så tveka inte att höra av dig om du har behov inom detta område.

Vi har hårt tryck på våra tjänster just nu med många interimschefsförfrågningar att lösa. Men vi har utrymme för mer.

Läs mer på vår hemsida om hur en interimschef från Acceptus jobbar.

Kontakt för förfrågan och offert:

  • Hälso- och sjukvård i Stockholm: Anna-Karin Bergström, konsultchef
  • Social omsorg i Stockholm samt hälso- och sjukvård och social omsorg i övriga landet: Isa Wiman, konsultchef
 
isa

Isa Wiman

Konsultchef Mellersta- Södra Sverige

Kontakta Isa

Kontakta oss