Skip to main content

Interimschefer tillgängliga för uppdrag

Är vi snart igenom den fjärde vågen, och kan vi därigenom se ett slut på pandemin? Vi är kanske många som ställer oss den frågan.

I det här läget kan man föreställa sig att chefer inom hälso- och sjukvården har funderat över hur man ska orka i sitt ledarskap, men säkert ännu oftare oroat sig över hur medarbetarna ska orka. Även vi på Acceptus har drabbats av covid-sjuka medarbetare och konsulter men vi har än så länge varit någorlunda förskonade från svår sjukdom. Om du har behov av en tillfällig chefslösning så har vi tillgängliga konsulter för interimsuppdrag inom hälso- och sjukvård och omsorg, på alla chefsnivåer.

Just nu bemannar vi med interimschef på många uppdrag främst inom Region Stockholms sjukhusvård. Uppdragen finns inom intensivvård för såväl barn som vuxna, på barnoperation, på BB/Förlossning samt inom radiologi och laboratorieverksamhet för att nämna några.

Vi har utrymme för att hjälpa fler kunder. Vänta inte tills läget blir akut, utan stötta din verksamhet med att ta in en interimslösning som avlastning och stöd för att också kunna ge chefer den återhämtning som så väl behövs. Vi kanske är på upploppet av pandemin, men vad följer i dess spår med vårdskuld och utmattade chefer och medarbetare?

Just nu är det tryck på våra tjänster med många interimschefsförfrågningar att lösa, men vi kan hjälpa fler. Läs mer på vår hemsida om hur en interimschef från Acceptus jobbar, och kontakta konsultchef Anna-Karin Bergström för att få offert och kandidatförslag.

Kontakta oss