Skip to main content

Acceptus deltar på personal & chef 28–29 september

Nu när vi äntligen kan delta i konferenser, lyssna på intressanta föredrag och mingla med kollegor. Hoppas jag att vi möter upp med så många som möjligt under Personal & Chef konferensen som äger rum den 28–29 september.

Konferensen fokuserar på ledarskap och digitalisering. Fokus är ledarskapet såväl i chefens som medarbetarnas självledarskap. I takt med digitaliseringens framfart ökar behovet av förändrade arbetssätt. Digitaliseringen inte är en IT-fråga, det handlar om verksamhetsutveckling. För att uppnå nyttan med digitaliseringen ska det effektivisera vardagen i vården.

Hur leder vi då bäst införande av digitalisering i vården? Svaret på frågan är ledarskapet som drivs i förändringsledning, men det krävs mer än så. Kunskap och erfarenhet av verksamhet och organisation krävs också för att lyckas. Vi som arbetar i eller i samråd med offentlig verksamhet vet att det även krävs erfarenhet av att kunna navigera i en politikerstyrd organisation.

Acceptus kommer att vara på plats för att föreläsa om interimschefen och vilka egenskaper samt kunskaper som krävs i det tillfälliga ledarskapet. Det finns nya studier inom området som är intressanta att ta dela av. Interimschefen kan även verka i rollen som förändringsledare i samband med införande av digitaliseringen.

Om det låter intressant, kom och träffa oss i montern L:9 på Kista mässan så berättar vi mer.

Vi på Acceptus ser framemot att träffas på konferensen.

anette

Anette Cederberg

VD

Kontakta Anette

Kontakta oss