Vikten av integration för att förenkla vardagen i vården

Att logga in i diverse system och hantera en rad olika digitala verktyg är idag vardag i vården. Tekniken som är där för att hjälpa skapar på samma gång hinder genom administrativt merarbete. “Hur loggar jag in?” “I vilket system hittar jag informationen?” “Vad är mitt lösenord?” “I vilket system ska jag rapportera?” Det är inte ovanligt att behöva logga in i så många som 15 olika system. Allt detta tar tid, tid från det som är huvuduppdraget, att möta patienten.

Så här ser det ut i nuläget men i takt med att utvecklingen går framåt behöver vi gemensamt arbeta för att skapa sammanhängande informationsflöden och systemstrukturer, både i det stora och det lilla perspektivet.

Vi på Acceptus förstår vikten av systemintegrationer och samarbeten. Acceptus ambition är att utifrån våra samlade styrkor skapa tjänster som förenklar vardagen i vården. Ett exempel på det är vår tjänst e-brev. Här har vi utifrån förståelsen för TakeCare i kombination med systemkunskap, IT-utveckling och samarbetsparter. Skapat en tjänst som löser ett uttalat kundbehov på ett enkelt och smidigt sätt. Med tjänsten e-brev kan man med ett klick skicka post till patienten direkt via TakeCare.

Precis den här typen av lösningar exemplifierar vad vi på Acceptus vill göra och hur vi vill jobba för att skapa relevanta erbjudanden till dig som kund. Har du en idé eller en utmaning du vill få hjälp att lösa. Kontakta oss för att se vad vi kan bistå med i våra lösningar inom digitala vårdtjänster.

johanna

Johanna Severin

Försäljningsansvarig digitala tjänster

Kontakta Johanna

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.