Vi finns tillgängliga i sommar

Nu avrundar vi en intensiv vårtermin där vi har haft fullt fokus på chefsförsörjning inom vård- och omsorgsverksamheter som varit extra drabbade av chefs- och ledningsbortfall under pandemin. Vi har också fokuserat på det medicinskt ledningsansvar med platschefer på flera breddvaccinationsmottagningar för covid – 19-vaccinering.

Till skillnad från andra branscher som kanske kan sätta upp en lapp “Gone fishing” på dörren så håller förstås vård- och omsorgsverksamheter öppet över sommarledigheterna.  Så gör även vi och finns tillgängliga för dig om dig om du skulle ha behov av en interimschefslösning i sommar eller vid uppstarten i höst. Du kontaktar oss på 08 - 411 36 85 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig.

Tiden med pandemin har lärt oss mycket om det situationsanpassade ledarskapet och vi ser med tillförsikt fram mot en ny normalitet, där Acceptus vill bidra med ett hållbart ledarskap. Vi skapar förutsättningar för att vårdens chefer och medarbetare ska få återhämtning.

Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera hur vi skulle kunna hjälpa dig med en interimschef.

anna karin

Anna-Karin Bergström

Konsultchef - Stockholm

Kontakta Anna-Karin

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.