Trygga chefer leder klokt

Höstens “snackis” är hur det blir när vi ska återgå till en ny normalitet och åtminstone delvis jobba på plats på våra arbetsplatser. Inom vård och omsorg är det ingen stor diskussion med tanke på att distansarbete inte förekommer i någon större utsträckning här. Det pratas mer om vårdskuld, operationsköer och återgång till basuppdraget när inte allt handlar om covid längre. Oavsett vad, är ledarskapet i fokus när chefen antingen ska leda förändring till något nytt, eller leda återgång till nygammal normalitet.

Acceptus har en endagarskurs i förändringsledning, Wallbreakers, som lär chefer på alla nivåer att leda förändring på ett framgångsrikt sätt. Och med kunskap kommer trygghet. Wallbreakers ger dig verktyg att hantera medarbetares utmaningar och motstånd till förändring på ett ytterst handgripligt sett. Genom kursen får du ovärderliga erfarenheteter till ditt ledarskap som är svåra att få på annat sätt.

Uppskilla din kunskap i ledarskap och förändringsledning och starta upp hösten med en kurs för dig och dina chefskollegor. Läs mer om Wallbreakers här.

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.