Säkerställ att patientinformation når fram

Nu stundar semestertider och vi ser fram emot att bryta vardagens rutiner och få möjlighet till miljöombyte om så än bara för en kortare utflykt i närmiljön eller en vistelse i sommarstugan. Samtidigt är vaccinationerna i full gång och många av oss förväntas få vår andra spruta mitt under semesterperioden.

Oavsett var vi som patienter befinner oss är det viktigt att man som vårdgivare når ut med patientinformation på ett säkert sätt. Idag finns flertalet digitala kommunikationsvägar för att nå fram, en av dem är digital posthantering. Med Acceptus tjänst e-brev kan ni som vårdgivare skicka patientpost, så som kallelser, direkt från journalsystemet till patientens digitala brevlåda Kivra. På så sätt säkerställs att rätt information når rätt mottagare i rätt tid. Informationen levereras dessutom till en plats där mottagarna redan är aktiva och kontinuerligt hanterar annan viktig post.

Kivra har idag över 4 miljoner anslutna medborgare. Från 1 juli kommer alla de som är fullvaccinerade kunna få sitt Vaccinationsbevis i Kivra. Det gör att vi som medborgare alltid kan bära det med oss i säkert förvar skyddat bakom Mobilt BankID.

Är du intresserad av att möjliggöra för dina patienter att ta emot kallelser i Kivra. Läs mer på Acceptus hemsida e-brev  eller kolla in vårt webbinarium.

johanna

Johanna Severin

Försäljningsansvarig digitala tjänster

Kontakta Johanna

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.