Interims ledarskap

Acceptus fortsätter att växa med flera nya uppdrag. I och med det har vi också rekryterat nya interimschefer med bred kompetens för att matcha komplexiteten i ett interimsuppdrag. Acceptus interimschefer rekryteras utifrån sin långa erfarenhet från vård och omsorg och kan bistå exempelvis i samband med uppstart av nya verksamheter, vid omorganisation eller när ordinarie chef inte finns på plats. Interimschefen leder med sitt närvarande ledarskap fram tills att ordinarie chef tar vid.

Acceptus har i sommar bidragit med interimsledarskap runt om i landet, bland annat i rollen som platschef vid ett antal vaccinationsmottagningar för covid-19. Vi ser att detta kommer att fortsätta en bra bit in i höst. I likhet med regionerna väntar vi på regeringens besked om en eventuell tredje spruta för äldre och riskgrupper. Vi står naturligtvis rustade för fortsatt stöd i detta med rutinerade interimschefer som snabbt kan axla ansvaret. Vi finns också tillgängliga för att med erfarna chefer bidra till att leda verksamheter inom vården för de patienter som har kvarvarande symtom efter covid-19.

När nu hösten stundar står vi redo att med den möta nya utmaningar där behov av kompetent och erfaret ledarskap finns. Läs mer om interimschefer och om hur vi kan matcha rätt konsult till ditt uppdrag här: https://acceptus.se/interimschef

Du kan också kontakta oss på 08 - 411 36 85 eller skicka meddelande så hjälper vi dig.

isa

Isa Wiman
Konsultchef Mellersta- Södra Sverige

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.