Examen i ledarskapsprogrammet

I november var det avslutning i det ledarskapsprogram som Acceptus har haft förtroendet att få leda för Alva Barnkliniker under ett och ett halvt års tid. Åtta platschefer har träffats vid sex olika tillfällen i internatform för att utvecklas i sitt ledarskap. Nyligen genomfördes den avslutande kursdagen med diplomutdelning och tillfälle att öppna det brev som deltagarna skrev till sig själva kring mål och förväntningar för sitt ledarskap vid första tillfället hösten 2020. Alla deltagare var enade om att mycket har hänt både individuellt och i gruppen sedan programmet startade.

Röster om programmet från kunden: ” Alla deltagare har förstås i sina liv varit med om ett flertal engagerande kurser. Och jag har hört bedömningar om en kursledare. Men i ärlighetens namn aldrig med sådan excellent höjd som vid dagens avslut av den ett-och-ett-halvåriga chefsutvecklingskursen.”

Vill du också ta ledarskapet till nästa nivå? Kontakta Anna-Karin Bergström, kursledare och kursansvarig för ledarskapsprogrammet, för att få en detaljerad bild av vad programmet innehåller.

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.