Att vara NÄRA på distans – värdet av en digital vårdmottagning

Digital vård skapar störst värde när den bedrivs av befintliga vårdgivare där den etablerade fysiska mottagningen kan kompletteras med en digital. Med denna typ av kompletterande uppsättning av mottagningar kan man som vårdgivare agera efter devisen “Digitalt när det går, fysiskt när det behövs”.

Acceptus erbjuder med tjänsten NÄRA - Digital vårdmottagning en fullvärdig plattform för att bedriva digital vård. Vi är väldigt stolta över att vi återkommande får god återkoppling från våra kunder som valt att använda NÄRA. Men det viktigast av allt är att våra kunders patienter är nöjda. I vår senaste mätning för 2021 har vi fått 3,8 (av 4) i patientnöjdhets betyg. Här följer några patientkommentarer som talar sitt tydliga språk.

“Att jag kan som nu ha ett läkarbesök på min vanliga VC även om jag är i mitt fritidshus, 57 mil bort!”

“Underbart alternativ istället för att måsta boka av ett möte för att man är sjuk.”

“Så toppenbra med den här möjligheten till videosamtal! Hoppas verkligen ni fortsätter med det efter pandemin”.

“Det är väldigt bra med videobesök som alternativ när omständigheterna gör att man inte ska eller bör träffas. Det känns också bättre för varje videobesök. Man blir lite varm i kläderna.”

“Mycket smidigt med videobesök, inte bara under Covid-tider. Inga bilköer etc på väg till läkaren, bara att slå på videon var du än är. 5 stjärnor”

 

Som sagt, om patienten får välja, är digifysisk vård här för att stanna!

johanna

Johanna Severin

Försäljningsansvarig digitala tjänster

Kontakta Johanna

© 2022 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.