AcceptusNytt maj 2017

Möt Acceptus i Almedalen - lyssna på vår paneldebatt!

Framtiden är redan här. Nu går vi från ord till handling med digitaliseringen inom vård och omsorg. För att hänga med digitaliseringståget och nå regeringens vision "bäst i världen på e-hälsa år 2025" är det nu dags att sätta fart.

Efterfrågan på fler digitala vårdtjänster är stor. Nya appar och internetbaserade program för bland annat stöd och behandling är under framtagande. För att integrera de e-hälsotjänster som behövs ställs krav på alla nivåer i organisationerna. Den enskilt viktigaste faktorn för att lyckas med digitalisering är ett förändrat arbetssätt. Att enbart implementera en ny e-hälsotjänst utan att förändra arbetssättet leder inte till önskad effekt. Vad kan just din verksamhet göra för att förverkliga digitaliseringens möjligheter?

Acceptus konsulter har kunskap om och erfarenhet av implementering av e-hälsolösningar. Vi har resurser att bidra till en effektiv digitalisering i vården och ser möjligheten att tillsammans med övriga aktörer finna lösningar för att nå regeringens vision.

Välkommen att lyssna på vår paneldebatt i Almedalen, onsdagen 5 juli!

Acceptus är i full gång med att ladda inför Almedalsveckan och kommer att finnas på plats hela veckan. Kontakta oss gärna i förväg och stäm träff! Vi ser fram emot att träffa dig.

AnetteC

Anette Cederberg
VD och grundare av Acceptus AB samt mentor i  Cherie Blair foundation for women.

AnnikaDa

Annika Davidsson
Interimschef