AcceptusNytt december 2017

Vi värnar om vården

Med tillbakablick på det gångna året konstaterar vi att Acceptus uppdrag både utökats och blivit fler. Vi är med och driver många projekt och utvecklingsområden inom vård och omsorg, både på nationell och regional nivå.

Vi arbetar intensivt med TakeCare och supportar nu över 100 vårdenheter. Vi har kurser i användandet av TakeCare för både användare och lokala systemadministratörer.

Våra andra utbildningar, exempelvis Systematisk Automatiserad Logganalys och Utvecklingsprogram för Ledare i Vården, är också väldigt uppskattade.

Våra interimschefer och projektledare bemannar inom både kommuner, landsting och hos privata vårdgivare. Uppdragen har gått slag i slag och många uppdragsgivare har anlitat oss på nytt. Vi arbetar ständigt i förändring och vi använder oss av Kotters åtta steg. Se Acceptus film om Kotters åtta steg här.

Vi ser fram emot att jobba på med samma intensitet även nästa år. I januari startar vi upp med deltagande på konferensen Offentlig Chef. Kom och träffa oss där! Vi vill gärna samtala med dig och se vad vi kan göra för just din verksamhet.

Som tidigare år har vi inför denna jul valt att bidra till cancerforskning genom Cancerfonden som finansierar runt 450 forskningsprojekt varje år.  

Sist men inte minst - Acceptus önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

AnetteC

Anette Cederberg
VD och grundare av Acceptus AB samt mentor i  Cherie Blair foundation for women.

HansC

Hans Cederberg
CDO

julbild2017