Kommunikativt ledarskap - DISC

Når du fram till alla dina medarbetare?

Som ledare är det viktigt att nå ut med ditt budskap. Du behöver vara rustad med kunskap och förståelse för att ha möjlighet att kommunicera så att alla förstår och är med på tåget.

Utifrån vetskapen att vi har olika beteendestilar kan vi också konstatera att vi kommunicerar på olika sätt. Når du fram till alla dina medarbetare? Har du en arbetsgrupp som samarbetar bra och tar tillvara gruppens olika beteendestilar?

På frukostseminariet får du ett smakprov på DISC-modellen ett verktyg där olika beteendestilar beskrivs och hur man med hjälp av verktyget kan ­­utveckla kommunikationen inom arbetsgrupper och team.

Modellen utgår från att först ge förståelse för din egen beteendestil och hur du kommunicerar, för att därefter ge verktyg för samspelet med andra.

Kom och lyssna på Anna-Karin, som berättar mer om hur du kan utveckla dig själv och din arbetsgrupp genom denna konkreta kunskap.

Inför frukostseminariet har du möjlighet att göra din egen DISC-analys. Du får analysunderlaget via mejl med Anna-Karin Bergström som avsändare och i ämnesraden står det ”Pussel DISC-analys – Inloggningsuppgifter”. Var uppmärksam så du inte slänger mejlet! Sammanställningen av din analys får du sedan i samband med frukostseminariet. Endast du själv har tillgång till din analys.

Seminariet och frukosten är kostnadsfria, avbokning senare än tisdag 20 januari eller utebliven närvaro debiteras dock med 300 kr.

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Varmt välkomna!

Taggar: Ledarskap, Seminarium, DISC