Halvdagsseminarium - Mental Ergonomi

Hjärnans betydelse för hälsa, prestationer, samverkan och lönsamhet

Hur kan vi använda kunskapen från den moderna neurovetenskapliga forskningen så att det gagnar både prestation och välmående, med ökad klarhet och mindre stress i ledarskapet? Den frågan vill vi väcka och så långt möjligt besvara på seminariet och den efterföljande paneldiskussionen.

Vi är alla utrustade med en fantastisk hjärna - som både kan hjälpa och stjälpa oss. För att klara de snabba förändringar och den press som ofta präglar vår vardag idag, behöver hjärnan vår medvetna hjälp. Den är lite lat och inte alltid smart. Men förutsättningarna finns. Ett stort antal neurologiskt inriktade forskningsprojekt visar hur vi kan påverka och faktiskt förändra hjärnan på ett sätt som gör det lättare för oss att hålla huvudet "kallt" och hjärtat "varmt" i det informationsbrus vi lever i. Vi kan lära oss hantera tidspress och arbetsbelastning, fungera i den sociala mångfald en arbetsplats är idag, ha sund kontroll på våra känslor och klara förändringar med produktiviteten i behåll. Presentationsfilm Mental ergonomi.

Halvdagsseminariet består av 2 timmars föreläsning med teorier och övningar. Därefter följer en paneldiskussion med Anette Cederberg som moderator. Anneli Godman som föredragshållare, är även utbildare, ICC-certifierad coach och mindfulnessinstruktör samt Åke Pålshammar neuropsykolog och universitetslektor vid institutionen för psykologi i Uppsala, som aktiv gäst.

Halvdagsseminariet kommer att hållas den 18 mars kl 9:00-12:00 på Citykonferensen,
Malmskillnadsgatan 46, lokal: Styrelserummet, våning 2.
Pris per person: 1900 kr, kaffe och smörgås ingår.
Vid anmälan kommer vi att efterfråga faktureringsadress.

Anmäl dig senast den 11 mars.
För anmälan.

Avanmälan mellan den 3-11/3 debiteras med 950 kr.
Avanmälan efter den 11/3 debiteras med fullt pris, plats kan överlåtas vid förhinder.

Varmt välkomna önskar Acceptus

Taggar: Ledarskap, Seminarium