Acceptus frukostseminarium 7/10

Tid: Tisdag 7 oktober kl 08.00 - 09.00
Plats: Ingenjörshuset Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46.
Lokal: Restaurang Oxen, entréplan.
Föreläsare: Anette Cederberg, VD på Acceptus.

Anmälan: Senast fredag 3 oktober.

Hållbart ledarskap

För att bygga stabilitet på lång sikt krävs enligt experterna ett hållbart ledarskap. Vi vet att förändring tar tid och för att kunna arbeta och lyckas med förändringsarbete krävs ledarskap. Men ledarskapet innebär inte att styra med järnhand. För att lyckas krävs ett ledarskap som bygger på teorin om det transformativa ledarskapet.

Det transformativa ledarskapet handlar främst om att fokusera på verksamhet och resultat – att skapa ett klimat som ger möjlighet till utveckling genom medarbetarnas engagemang och kompetens. Att stimulera, uppmuntra och motivera medarbetarna till att se utmaningar och därigenom själva verka för förändring och problemlösning tack vare nya perspektiv.

Kom och lyssna på Anette som berättar mer om hur du kan leda med stöd av det transformativa ledarskapet. Ställ frågor och debattera tillsammans med andra ledare inom hälso- och sjukvård.

Seminariet och frukosten är kostnadsfria, avbokning senare än fredag 3 oktober eller utebliven närvaro debiteras dock med 300 kr.

Varmt välkomna!