Spontanansökan projektledare/verksamhetskonsult inom e-hälsa

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Fyll i formuläret och bifoga din CV, så kontaktar vi dig inom kort.

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Please write a subject for your message.

Bifoga ansökningshandlingar gällande tjänsten.
doc, docx, och txt godtas.

Fel filformat

Fel filformat

Ogiltig inmatning

Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med GDPR.

Beskrivning av tjänsten
Acceptus AB söker kontinuerligt projektledare/verksamhetskonsult inom e-hälsa. Vi söker dig som vill vara med i digitaliseringen av hälso- och sjukvården. Du kommer arbeta som konsult och projektledare med vårdrelaterade utvecklingsarbeten på kortare eller längre uppdrag hos kund. Exempel på konsultuppdrag är projektledning av implementering av nya digitala verktyg i vården, införanden och utbildning av TakeCare samt arbete med verksamhetsutveckling i förvaltningsteam på vårdbolag.

Kvalifikationer
Du är vårdutbildad och har erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva förändringsarbete/projekt. Kunskap om journalsystemet TakeCare är meriterande liksom erfarenhet av att utbilda. Du har god förmåga att dokumentera och att uttrycka dig muntligt och skriftligt. 

Personliga egenskaper
Du gillar utmaningar, är strukturerad och har förmågan att leda förändringsarbete. Du har god analytisk förmåga samt förmåga att pedagogiskt förmedla dina tankar och idéer. Vi vill också att du är prestigelös, engagerad, tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra när du leder och genomför möten.

Omfattning
Heltid, tillsvidareanställning som konsult på Acceptus AB.

Om Acceptus AB
Acceptus AB arbetar med effektivt ledarskap inom hälso- och sjukvården. Vår värdegrund genomsyras av starkt kundfokus och vi axlar uppdragen med integritet och stor delaktighet.

Acceptus AB värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald. Då företaget arbetar i en bransch med företrädelsevis kvinnliga medarbetare ser vi gärna även manliga sökande till tjänsten.