Chefsuppdrag inom hälso- och sjukvård samt omsorg

Är du vår nästa interimschef?
Acceptus söker dig för chefsuppdrag inom hälso- och sjukvård samt omsorg.

Vill du fortsätta som chef inom vården utan att fastna inom samma verksamhet år efter år? Då kan en tjänst som interimschef på Acceptus vara lösningen för dig.

Kännetecknande för en interimschef är att tycka om att byta arbetsmiljö, vara genuint intresserad av utmaningar och trivas med att växla uppdrag med jämna intervaller. Utmärkande egenskaper är lust att träffa nya människor, social kompetens och en bra kommunikativ förmåga. I detta ligger också att vilja dela med sig av sina kunskaper och att vara prestigelös.

Acceptus har en gedigen arbetsgrupp med interimschefer som går in i olika typer av uppdrag inom vård och omsorg. Uppdragen skiftar i karaktär, arbetsuppgifterna varierar och vi bemannar på olika nivåer i en organisation.

För oss är kunderna viktiga och vi ser till att leverera efter de mål som våra uppdragsgivare sätter. Som interimschef på Acceptus ska du kunna axla olika roller oberoende av verksamhetsinriktning och uppdragsgivare. Du blir både rådgivande och operativ i chefsrollen. Du ska ha förmåga att snabbt sätta dig in i nya ansvarsområden. Vilket chefsuppdrag du än går in i är startsträckan kort och du får anpassa ledarstil utifrån rådande situation.

Acceptus behöver dig som kan gå in i en verksamhet, axla chefsansvaret under en kritisk period och sedan professionellt lämna över till nästkommande chef. Vi letar efter dig som är hungrig på nya utmaningar, stabil i uppdraget och sedan ivrig att gå in i nästa verksamhet. Hos oss har du fast anställning i grunden samtidigt som du successivt bygger på din CV med olika uppdrag.  

Vilka ytterligare egenskaper behöver du ha?
Du behöver vara trygg som person i din roll som chef och ledare. Du ska också vara van att hantera problemlösningar och att driva utveckling och förändringsarbete. Att vara kundorienterad, engagerad och strukturerad är en självklarhet. Du ska också ha förmågan att lösa problem på ett konstruktivt sätt.

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet som chef och ledare
  • Sjuksköterska eller annan legitimation inom vården

Meriterande

  • Erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvård samt omsorg
  • Ledarskapsutbildning

Vi har kollektivavtal med Bemanningsföretagen. Tillträde sker efter överenskommelse.

Acceptus erbjuder ledarförsörjning vid behov av interimschefer, projektledare och verksamhetskonsulter inom hälso- och sjukvården, såväl den privata som landstingsdrivna, samt inom äldreomsorg. Vi har gedigen sjukvårdsbakgrund och erfarenhet av politikerstyrda organisationer samt näringsliv.

För ytterligare information om Acceptus, gå gärna in på vår hemsida.

Fyll i formuläret nedan och skicka in din CV, så kontaktar vi dig inom kort.

Tack för att du visat intresse för Acceptus!

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Please write a subject for your message.

Bifoga ansökningshandlingar gällande tjänsten.
doc, docx, och txt godtas.

Fel filformat

Fel filformat

Ogiltig inmatning

Jag godkänner att Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med DSF (länk öppnas i nytt fönster).

 

Taggar: Interimschef, Tjänster