Sök jobb på Acceptus | Arbeta som konsult inom vård och omsorg

Som konsult på Acceptus är du en operativ och rådgivande specialist som kommer in i en verksamhet med behov av en utomstående kraft som kan se organisationens utmaningar ur ett nytt perspektiv.

De vanligaste situationerna du kommer att ställas inför i ett uppdrag är att tillfälligt ersätta en chef eller gå in som projektledare och driva ett projekt från start till mål. En annan situation kan vara att arbeta tillsammans med en chef i teamutveckling.

Som person ska du vara nyfiken och engagerad, socialt kompetent och intresserad av utmaningar. Det är också viktigt att du trivs i omväxlande miljöer och uppskattar utmaningen i att gå in i nya uppdrag med jämna mellanrum.

Kurs i hållbart ledarskap och arbetsglädje

Lösningsarkitekt med erfarenhet av hälso-och sjukvård

Konsultuppdragen genomförs oftast i projektform och i rollen som lösningsarkitekt arbetar du i enlighet med organisationens och verksamhetens krav i förhållande till andra IT-lösningar, samt formulering icke-funktionella krav. 

Spontanansökan projektledare

Acceptus söker kontinuerligt projektledare inom digitalisering och e-hälsa. Vi söker dig som vill vara med i digitaliseringen av vård och omsorg. 

Spontanansökan interimschef

Vill du fortsätta som chef inom vården utan att fastna inom samma verksamhet år efter år? Då kan en tjänst som interimschef på Acceptus vara lösningen för dig.

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2020 acceptus.se. Alla rättigheter förbehållna.