Att arbeta på Acceptus

Som konsult på Acceptus är du en rådgivande specialist som kommer in i en verksamhet med behov av en utomstående kraft som kan se organisationens utmaningar ur ett nytt perspektiv.

Konsultrollen innebär att analysera gruppens dynamik, skapa förtroende och tydligt kommunicera målet. Du kommer identifiera förbättringsområden i verksamhetens olika rutiner och vara en motiverande faktor när motstånd uppstår. Du kommer vägleda medarbetarna i gruppen under en komplicerad situation exempelvis när en chef tillfälligt är frånvarande eller när ett omfattande förändringsarbete ska genomföras.

De vanligaste situationerna du kommer att ställas inför i ett uppdrag är att tillfälligt ersätta en chef eller gå in som projektledare och driva ett projekt från start till mål. En annan situation kan vara att arbeta tillsammans med en chef i teamutveckling.

Arbeta situationsanpassat

För att snabbt komma igång med ett uppdrag krävs att du har tidigare erfarenhet av vård och ledarskap. Du ska vara flexibel för att kunna axla olika roller beroende på verksamhetsinriktning och uppdragsgivare.

Arbetsinnehållet skiftar, vilket innebär att du har både en rådgivande och operativ roll i ett uppdrag. Du ska kunna hantera problemlösningar, driva utveckling och förändringsarbete. Med andra ord, du bör ha god kännedom av vad det innebär att arbeta situationsanpassat.

Personliga egenskaper

Som person ska du vara nyfiken och engagerad, socialt kompetent och intresserad av utmaningar. Gemensamt för de konsulter som söker till Acceptus är att de föredrar dynamiken i organisationers utvecklingsprocesser framför förvaltningsarbete. Det är också viktigt att trivas i omväxlande miljöer och uppskatta utmaningen i att gå in i nya uppdrag med jämna mellanrum.

Välkommen att kontakta Acceptus för mer information.

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Fyll i ditt telefonnummer

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Jag godkänner att Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med DSF (länk öppnas i nytt fönster).

Du kan även se våra Lediga tjänster här.

Taggar: Lediga tjänster