Skip to main content

Utbildning – kompetent personal lyfter verksamheten

Acceptus eHälsa anordnar flertalet olika utbildningar i TakeCare. När någon av våra vårdgivare får ny personal på plats är det för de flesta en självklarhet att de ska genomgå en grundutbildning hos oss. Inga förkunskaper behövs då vi går igenom de basfunktioner som behövs för att kunna börja arbeta i journalsystemet vilket skapar en trygghet hos den enskilde medarbetaren.

När det kommer till fördjupad utbildning så säkrar vi kompetensen hos er lokala systemadministratör (LSA). Att enheten behöver ha kompetens på plats är viktigt för att vårdgivarna ska kunna fokusera på kärnverksamheten, patientarbetet. Nina Blommé är projektledare och utbildningsansvarig och har lång erfarenhet av att utbilda vårdpersonal. Hon är van vid att anpassa utbildningen efter deltagarnas behov och har även möjlighet att ta fram skräddarsydda utbildningar i exempelvis schemaläggning och tidbokshantering.

Vid en av våra senaste administratörsutbildningar deltog Adam Rashid från Sollentuna Vårdcentral, han är mycket nöjd med utbildningen och även med sin kontakt med vår support :

"Mycket bra utbildning med en professionell undervisning och trevligt bemötande samt fin miljö. Jag fick veta och lära mig vad jag behöver för att klara mitt arbete som lokal systemadministratör. När jag kontaktar supporten så uppskattar jag den vänliga personalen och deras gedigna kunskap om systemet, de är alltid trevliga och villiga att hjälpa till.”

Att utbildning ger positiva effekter är inget nytt för oss, vår erfarenhet är att en gedigen utbildning förenklar vardagen för vårdpersonalen och gör arbetet effektivare.

Hur ser utbildningsbehovet ut i er verksamhet?

Kontakta oss så ser vi tillsammans över hur vi stöttar just er på bästa sätt.

Nina Blommé

Projektledare

Kontakta Nina Blommé


Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning

Kontakta oss