Skip to main content

Självincheckning för patienter

Nu gör vi det enkelt för patienten att själv checka in inför sitt vårdbesök.

Patienten kan både registrera sin ankomst på mottagningen och hantera betalningen själv innan vårdbesöket börjar. Betalningen kan utföras med betalkort, Swish eller faktura. Oavsett om det är full betalning eller delbetalning som gäller kan tjänsten urskilja vilket belopp patienten ska betala. Dessutom kan tjänsten identifiera om patienten redan har ett frikort eller om ett sådant bör utfärdas i samband med avslutad betalning för det aktuella besöket.

Acceptus incheckningsterminal utgår från en terminal på mottagningen men har även möjlighet att integrera såväl incheckning som betalning direkt via patientens smartphone.

Denna möjlighet för patienten att själv checka in och betala gör att receptionen inte behöver vara bemannad hela tiden. Med Acceptus incheckningsterminal frigör ni tid som ni kan lägga på andra betydelsefulla moment i mottagningens dagliga rutiner.

Den tekniska plattformen är tillgänglig och integrerad mot journalsystemet TakeCare. Finns det intresse att integrera andra journalsystem är detta fullt genomförbart. Flera system kan anslutas samtidigt till terminalen. Tjänsten är enkel att använda och vi bistår er i att skapa relevanta meddelanden i terminalen så att patienten lätt kan registrera sig och hantera betalningen själv.

I samarbete med Axel Health tillhandahåller Acceptus den tekniska plattformen samtidigt som Acceptus eHälsa AB ger support samt säkerställer säkerhet i funktionalitet och drift.

Kontakta oss om du är intresserad av Acceptus incheckningsterminal.

Susanne Lindholm

Kundansvarig digitala vårdtjänster


Kontakta oss