Lyckas som ledare - vi ger dig verktyg

Som ledare inom vården förutsätts du vara flexibel och förändringsbenägen. Du ska kunna förvalta pågående verksamhet samtidigt som projekt och nya arbetssätt utvecklas. Som ledare ska du få gruppen att ständigt arbeta mot nya uppställda mål.

Vilka verktyg behöver du då för att lyckas med ett förändringsarbete? 

Acceptus har dem. Ta del av våra erbjudanden!

Informationsträff om Utvecklingsprogram för Ledare i Vården, 20 mars

Vårt Utvecklingsprogram för Ledare i Vården stärker ett personligt, effektivt och hållbart ledarskap.
Programmet vänder sig till både nuvarande och blivande chefer, och även till ledare utan chefsbefattning. Kom till oss och få mer information om innehållet i utvecklingsprogrammet. Läs mer om informationsträffen.

Frukostseminarium om digitalt ledarskap, 22 mars

Acceptus VD Anette Cederberg talar om hur digitaliseringen öppnar för nya arbetssätt. Anette ger dig värdefulla tips för ditt digitala ledarskap. Detta seminarium vänder sig till dig som vill veta mer om digitalisering inom hälso- och sjukvård samt omsorg. Läs mer om frukostseminariet.

Förändringsledning med Wallbreakers, boka antingen 11 april eller 24 maj

Funderar du på hur man kan lyckas med förändringsledning? Kom på vår inspirerande och genomgripande endagsutbildning! Vi använder oss av Wallbreakers, verktyget där du får träna på att framgångsrikt genomföra förändringar.

Detta är utbildningen för chefer och ledare som behöver öka kunskapen kring förändringsledning i sin bästa form. Under dagen får du öva konkret på strategier för att få med dig hela gruppen i ett förändringsarbete. Läs mer om förändringsledning med Wallbreakers.

wallbreakers busses

Välkommen att kontakta vår konsultchef Anna-Karin Bergström för mer information.

anette cederberg

Anette Cederberg
VD, Acceptus

anna karin.b

Anna-Karin Bergström
Konsultchef

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2020 acceptus.se. Alla rättigheter förbehållna.