AcceptusNytt januari 2018

Våra interimschefer – din tillgång!

Acceptus startar året med Offentlig Chef, konferensen som pågår 17 – 18 januari i Uppsala. Det är årets mötesplats för chefer inom kommuner och landsting. Passa på att träffa oss där. Vi vill gärna visa dig vad vi kan göra för just din verksamhet.

Med 17 års erfarenhet av uppdrag inom offentlig sektor konstaterar vi att interimschefer är det ultimata komplementet i verksamheter som lever i ständig förändring. Jämsides med de fasta medarbetarna kan interimschefen komma in under en period och leda arbetet tills ordinarie chef är på plats.

Acceptus interimschefer kan bemanna på olika chefsnivåer. Behöver du en enhetschef, en verksamhetschef eller en förändringsledare? Vi ordnar det.

På konferensens första dag, onsdag 17 januari, föreläser vår VD Anette Cederberg och interimschef Annika Davidsson om digitalt utvecklingsarbete inom vård och omsorg.

Med på konferensen är också vår nya konsultchef, Anna-Karin Bergström, som ansvarar för både våra interimschefer och vårt Utvecklingsprogram för Ledare i Vården - ULV.

Flera av våra interimschefer kommer också finnas på plats. Ta tillfället i akt att bekanta dig med dem. De har gedigen erfarenhet av ledarskap inom landsting, kommuner och privata vårdgivare.

Genom Acceptus får du 1200 kronor i rabatt till konferensen. Anmäl dig här och ange rabattkod: Smart Partner Acceptus.

Väl mött på Offentlig Chef! Vi finns i mässhallen, plats B15.

anette cederberg

Anette Cederberg
VD och grundare av Acceptus AB samt mentor i  Cherie Blair foundation for women.

annika.da

Annika Davidsson
Interimschef på Acceptus

anna karin.b

Anna-Karin Bergström
Konsultchef på Acceptus

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2020 acceptus.se. Alla rättigheter förbehållna.