AcceptusNytt april 2018

Vi ses på Vitalis 2018!

Vitalis närmar sig och Acceptus är där under hela konferensen. Vi finns tillsammans med Strikersoft i monter B01:01. Kom och besök oss där så vi kan diskutera din verksamhets behov och vad Acceptus kan göra för dig.

Vi har lång erfarenhet av implementering av olika digitala verktyg inom e-hälsa och vi vet att det finns mycket att göra för att förbättra arbetsflödena i den kliniska verkligheten.

Kom också och lyssna på Annika Davidsson som föreläser om Webbkollen, uppföljningsverktyget för enheter inom vård och omsorg. Webbkollen ger dig koll på hur din patient eller brukare klarar sig i hemmet och vilket stöd som behövs. Webbkollen identifierar också förbättringsområden i din egen verksamhet. Boka in torsdag 26 april, 09.00 – 09.30 på plats A7, i din kalender.

Föreläsning på Teknologisk Institut

Lite längre fram i vår föreläser Anette Cederberg, Acceptus VD, på Teknologisk Institut. Då får du konkreta exempel på aktiviteter för att lyckas i ett digitalt förändringsarbete.

Frukostseminarium - Ledarskap för läkare

Välkommen till vårt frukostseminarium där Ulf Kvist, specialistläkare och ledarskapsspecialist, och Anna-Karin Bergström, konsultchef på Acceptus med många års erfarenhet av kommunikation och ledarskap, talar om nycklarna till det goda ledarskapet.

anette cederberg

Anette Cederberg
VD och grundare av Acceptus AB samt mentor i  Cherie Blair foundation for women.

annika.da

Annika Davidsson
Interimschef på Acceptus

anna karin.b

Anna-Karin Bergström
Konsultchef på Acceptus

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2020 acceptus.se. Alla rättigheter förbehållna.