Acceptus i Almedalen 2018

Acceptus medverkar i Almedalen även denna sommar. Vi ser fram emot att träffa dig där och utbyta erfarenheter och se möjliga samarbetsområden. Kontakta oss gärna så kan vi talas vid om din verksamhet och se vad vi kan bidra med i er digitalisering och ert ledarskap.

Acceptus och Strikersoft i panelsamtal

Panelsamtal på Strandvägen 4, tisdagen den 3 juli, 10.00 - 10.30.

I år har Acceptus ett panelsamtal i samarbete med Strikersoft.
Digitalt ledarskap behövs – men hur gör man?

Vi samtalar om det digitala ledarskapet och visar hur det hänger ihop med de digitala lösningarna som används i din vårdverksamhet.

Anette Cederberg, VD på Acceptus, berättar vad du får med dig från panelsamtalet i Almedalen om Digitalt Ledarskap i vården.

Vi delar med oss av våra erfarenheter från implementering av nya digitala lösningar och verksamhetsnära utvecklingsarbeten inom vård och omsorg.

Vi vet att den digitala informationsmängden är gigantisk och att komplexiteten ökar. När visioner, planer och tekniska lösningar möter personal- och tidsbrist ökar också kraven på ledare och chefer.

Så ta del av vår kunskap kring hur ledarskapet kan öppna upp för digitala lösningar som ger nytta för både invånare och profession.

I panelsamtalet utgår vi från individ-, medarbetar- och ledningsperspektiv. Vi ger dig konkreta råd och tips som du kan börja använda direkt i din organisations digitala utveckling.

Talare:
Anette Cederberg, VD, Acceptus
Annika Davidsson, Förändringsledare, Acceptus
Fredrik Eriksson, Senior Medical Advisor, Strikersoft

Moderator: Anna-Karin Bergström, Konsultchef, Acceptus

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2020 acceptus.se. Alla rättigheter förbehållna.