Förändringsledning med Wallbreakers

Vård och omsorg befinner sig i ständig förändring. Att förhålla sig till en snabbrörlig tillvaro kan kännas spännande och utvecklande, men också osäkert. Som chef och ledare har du en viktig uppgift att få med dig gruppen och hantera det motstånd som förändring ofta för med sig. Det handlar om att omvandla motstånd till acceptans för att få en positiv kraft i förändringen.

Endagsutbildning i förändringsledning med Wallbreakers

Acceptus erbjuder endagsutbildningar i förändringsledning med Wallbreakers, ett verktyg där du får träna på att framgångsrikt genomföra förändringar. Under utbildningsdagen får du öva på strategier för att få med dig hela gruppen.

Wallbreakers lämpar sig för chefer och ledare som behöver öka sin kunskap kring förändringsledning. Wallbreakers kan också vara kraftfullt i verksamheter som står inför ett förändringstryck som behöver delas av både medarbetare och chefer och där man behöver skapa ett gemensamt ansvar för kommande utmaningar.

Wallbreakers i verksamheten

Acceptus interimschefer kan använda Wallbreakers på sina uppdrag där behov av förändringsledning finns.

Wallbreakers bygger på flera teorier om personlighetstyper, ledning, organisationskultur och förändringsprocesser baserat på John Kotter, Rick Maurer, Daniel Goleman, Myers-Briggs och Edgar Schein.

Är du intresserad av en endagsutbildning i förändringledning med Wallbreakers?

Välkommen att kontakta vår konsultchef Anna-Karin Bergström för mer information.

wallbreakers handswallbreakers busses

Namn(*)
Ogiltig inmatning

E-post(*)
Ogiltig inmatning

Telefonnummer
Fyll i ditt telefonnummer

Ämne(*)
Fyll i ämne

Meddelande(*)
Ogiltig inmatning

DSF(*)
Ogiltig inmatning


Jag godkänner att Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med DSF (länk öppnas i nytt fönster).

Taggar: Wallbreakers