Förändringsledning med Wallbreakers

För att du som ledare ska kunna genomföra ett bestående förändringsarbete behöver du känna din grupp och förstå reaktioner i olika faser. Acceptus erbjuder utbildning i Wallbreakers - ett verklighetsbaserat verktyg där du på ett mycket konkret sätt får träna på att leda i förändring.

Wallbreakers lär dig människors olika sätt att hantera förändringar. Med hjälp av verktyget får du träna på situationer med motstånd som kan uppstå bland dina medarbetare under en förändring.

Kommande utbildningar i Förändringsledning med Wallbreakers

Efter utbildningen kommer du vara väl förberedd på människors olika reaktioner på förändring. Du lär dig att identifiera och undvika fällor och fallgropar. Du kommer ha med dig ett antal strategier att använda dig av när du behöver dem i skarpt läge. Du blir helt enkelt bättre rustad i ditt ledarskap.

Wallbreakers – för ledare inom vård och omsorg

Utbildningen vänder sig till chefer, förändringsledare och projektledare. Wallbreakers har hittills använts i olika brancher och används nu alltmer även inom vården.

Acceptus utbildar i Wallbreakers som ett led i att möta vårdens behov av chefer som kan leda sig själva och sina medarbetare. Wallbreakers är det optimala verktyget för ökad kunskap i förändringsledning och för att kunna förenkla förändringsprocessen.

wallbreakers busses2

Metoden bygger på välkända teorier om ledning, organisationskultur, förändringsprocesser och olika personlighetstyper baserat på bland andra John Kotter och Rick Maurer.

Är du intresserad av en endagsutbildning i förändringledning med Wallbreakers?

Välkommen att kontakta vår konsultchef Anna-Karin Bergström för mer information.

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Fyll i ditt telefonnummer

Fyll i ämne

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning


Jag godkänner att Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med DSF (länk öppnas i nytt fönster).

Taggar: Förändringsledning, Wallbreakers, John Kotter, Rick Maurer