Anlita interimschef från Acceptus

När du anlitar en interimschef från Acceptus får du en chef med gedigen sjukvårdsbakgrund, kompetens inom ledarskap och erfarenhet av chef- och ledarskap inom hälso- och sjukvård samt omsorg.

Interimschefen är kundfokuserad, lösningsorienterad och prestigelös. I det ingår att använda sin goda förmåga att prioritera samt att kunna vara både rådgivande och operativ i chefsrollen. Engagemang och strukturerat arbetssätt är en självklarhet.  

En interimschef från Acceptus vet hur det är att arbeta i politikerstyrda organisationer.

Interimschefens ledarstil

Interimschefens ledarstil är situationsanpassad, vilket innebär att leda utifrån rådande situation och att snabbt kunna växla arbetssätt om situationen förändras.

I ett chefsuppdrag med fokus på att driva utveckling och förändringsarbete utgår interimschefen från transformativt ledarskap, enligt modellen efter Bass&Burns (1985). Interimschefen använder då sin förmåga att inspirera och motivera medarbetare både relationsmässigt i arbetsgruppen och i arbetsuppgifterna.

Välkommen att kontakta vår konsultchef Anna-Karin Bergström, som i dialog med dig väljer rätt interimschef med rätt kompetens för uppdrag i din verksamhet.

Namn(*)
Ogiltig inmatning

E-post(*)
Ogiltig inmatning

Telefonnummer
Fyll i ditt telefonnummer

Ämne(*)
Fyll i ämne

Meddelande(*)
Ogiltig inmatning

DSF(*)
Ogiltig inmatning


Jag godkänner att Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med DSF (länk öppnas i nytt fönster).