• Digitalisering
  • Designer för paketering av digitala stöd- och behandlingsprogram

Designer för paketering av digitala stöd- och behandlingsprogram

Behöver din verksamhet förmedla digitalt material på en teknisk plattform för olika målgrupper? Då har Acceptus rätt kompetens för att bistå med stöd i att komponera och anpassa programmen i linje med era stöd- och behandlingsprocesser. Vi arbetar oberoende av leverantör av programmen.

Acceptus erbjuder designer till verksamheter inom vård och omsorg, samt kommunal verksamhet som vill erbjuda sina målgrupper digitala möjligheter som kan effektivisera vården och öka delaktighet och tillgänglighet. Utformning av programmen sker i samarbete med Acceptus och kan skräddarsys utifrån verksamhetens behov. Även befintliga stöd- och behandlingsprogram kan anpassas till den digitala lösningen.

Vi kan även vara behjälpliga med att sammanställa datarapporter, från de olika digitaliserade programmen, som kan användas för verksamhetsuppföljning.

Behöver din verksamhet hjälp att implementera programmen?

Behöver din verksamhet hjälp med att komma igång? Acceptus erbjuder implementeringsstöd så att din verksamhet kan börja använda internetbaserade stöd- och behandlingsprogram.

Välkommen att kontakta Acceptus för mer information.

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Fyll i ditt telefonnummer

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning

Acceptus AB registrerar mina uppgifter i enlighet med GDPR.