E-brev webbinarium

Digitalisera posthanteringen och minska administrationen

Den tekniska lösningen bakom e-Brev är en lokal integration direkt via journalsystemet. Lösningen är oberoende av journalsystem.

Med e-Brev kan du skicka kallelser och brev direkt via journalsystemet. Med ett enkelt klick skickas kallelsen eller brevet elektroniskt till Ekopost för posthantering, brevet skickas därefter vidare till patientens hemadress i vanlig ordning. Du slipper all manuell posthantering och betalar enbart för brevporto.

Om patienten är ansluten till Kivra, skickas kallelsen eller brevet elektroniskt hela vägen från journalsystemet direkt till patientens digitala brevlåda i Kivra. Kostnaden är lägre än vanligt brevporto.

På webbinariet ges en övergripande presentation av vad e-Brev är, hur det fungerar via ett journalsystem. Fokus i dessa webbinarium är hur det fungerar via journalsystemet TakeCare. Vi beskriver de enkla stegen i hur implementeringen går till, vad som ingår i support samt besvarar frågor.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Datum för webbinarium


Acceptus, Teamsmöte
Tid: 15:00 - 16:00

Platser kvar: 16

Webbinarie-ansvarig

Viktoria Loo-Skyman

Har du frågor angående webbinariet?

Kontakta mig så hjälper jag dig.

Kontakta Viktoria


Viktoria Loo Skyman, tidigare fysioterapeut inom både slutenvård och äldreomsorg. Sedan 2010 har Viktoria arbetat med förändringsledning och eHälsa inom både vård och omsorg i rollen som projektledare och coach.

Hon har utvecklat och drivit utvecklingsprogram kring ledarskap och kvalitet under många år. Jobbar idag med digitala tjänster, e-Brev, där en av målsättningarna är att med behovsanpassat stöd skapa lyckosamma införanden av ny teknik som skapar ökat värde för både medarbetare och patienter.

Sök på hemsidan

Följ oss

Acceptus nyhetsbrev

© 2021 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.