NÄRA – digital vårdmottagning

Digitalt när det går, fysiskt när det behövs

Digital Vård

NÄRA – Digitalisera din vårdverksamhet

Kontakta oss

Vill du veta mer, 

eller boka in en kostnadsfri demo?

Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning


Ogiltig inmatning

Ogiltig inmatning


Allt fler patienter efterfrågar möjligheten att få digtal vård. Med Acceptus tjänst NÄRA – digital vårdmottagning kan du som vårdgivare komplettera din etablerade fysiska verksamhet med en digital vårdmottagning. NÄRA är en fullskalig tjänst för att möjliggöra digifysisk vård, digitalt när det går eller fysiskt när det behövs.

Digitalisera patientresan i er takt

NÄRA - digital vårdmottagning är uppbyggd i en tekniskt robust och skalbar vårdplattform. I NÄRA kan du som vårdgivare, oavsett verksamhetsinriktning, storlek och antal anställda, öppna din egen digitala mottagning och därmed få en prisvärd och patientsäker lösning för att kunna bedriva digifysisk vård.

Med utgångspunkt i NÄRA kan patienten boka tid för nästa besök, ta emot och skicka meddelanden till din mottagning, ansluta till en digital drop-in och delta i videomöten, individuellt eller i form av flerpartssamtal. NÄRA – digital vårdmottagning är en digital tjänst som utgår från vårdpersonalens behov. Du som vårdgivare väljer själv vilka funktioner du vill börja med på din mottagning och du kan enkelt läggar till fler funktioner efter hand.

Digital vård ger ökad delaktighet

Genom en digital vårdmottagning kan ni erbjuda era patienter en smidig, god och nära vård. Patienten kan enkelt och säkert möta vården var de än befinner sig. Digital vård NÄRA är användarvänlig för såväl vårdgivare som patient och möjliggör en sammanhållen vårdkommunikation som skapar trygghet och ökar patientens delaktighet i vården.

Säker

CE märkt medicinteknisk produkt av Klass I. Efterlevnad till Patientdatalagen (PdL) och GDPR. Säker autentisering av patient med mobilt BankID och av vårdgivare med SITHS-kort och/eller Bank-ID.

Skalbar

Skapa det vårderbjudande som passar din mottagning idag. Starta i det lilla och väx in i den digitala mottagningen efter hand. Börja med att aktivera ett fåtal vårdutövare som kan bjuda in till videomöte samt addera funktioner efter hand, allteftersom att ni utvecklar era arbetssätt kring att bedriva digifysisk vård.

Framtidssäkrad

Efterfrågan på digitala arbetssätt kommer fortsätta att öka. NÄRA erbjuder en digital vårdmottagning att växa in i. Samtidigt utvecklas och uppdateras plattformen löpande med nya funktioner och förbättringar för att även kunna möta upp era behov för morgondagen.

Johanna Severin

Affärsansvarig Digitala tjänster


Välkommen in på visning av NÄRA - digital vårdmottagning

Urval av citat från patienter som använt NÄRA

“Att jag kan som nu ha ett läkarbesök på min vanliga VC även om jag är i mitt fritidshus, 57 mil bort!”

“Underbart alternativ istället för att måsta boka av ett möte för att man är sjuk.”

“Mycket smidigt med videobesök, inte bara under Covid-tider. Inga bilköer etc på väg till läkaren, bara att slå på videon var du än är. 5 stjärnor”

Webbinarium NÄRA – digital vårdmottagning

Anmäl dig till vårt webbinarium NÄRA – digital vårdmottagning

© 2023 Acceptus AB. Alla rättigheter förbehållna.