Skip to main content

Acceptus incheckningsterminal


Med Acceptus incheckningsterminal checkar patienten enkelt in till sitt bokade besök genom att skanna sitt körkort eller nationella id-kort. Förutom incheckning kan patienten själv verifiera sina kontaktuppgifter och betala sina besök. Tjänsten identifierar också om patienten redan har frikort eller om frikort ska utfärdas i samband med att betalningen för aktuellt besök är genomförd.

Utskriften från incheckningsterminalen visar uppgifter om besöket, besöks- eller könummer.

Inom hälso- och sjukvårdsorganisationer finns ett tydligt behov av effektiva och intuitiva digitala lösningar som underlättar den dagliga verksamheten. Incheckningsterminalen som integreras med det befintliga journalsystemet är en smidig och kostnadsbesparande lösning för att effektivisera vårdorganisationers verksamhet. Den förbättrar patientupplevelsen och hjälper personalen att fokusera på det de gör bäst – att ta hand om patienter.

Tjänsten levereras av Acceptus i samarbete med teknikleverantören Axel Health.

Betala direkt

Patienten kan i samband med incheckning betala för besöket direkt i terminalen. Antingen med kort, Swish eller med faktura. Allt hanteras av terminalen utan att personal på mottagningen behöver involveras.

Smidigare processer

Tid som spenderas på enskilda incheckningar, frågeformulär eller betalningsprocesser kan minskas avsevärt – med upp till 90% – genom automatisering. Automatisering minskar även andra rutinuppgifter, som att vägleda och söka efter patienter på olika platser.

Mobil incheckning

Funktionerna i incheckningsterminalen finns även tillgängliga i en mobil lösning. Den mobila lösningen är enkel att använda och fungerar direkt i webbläsaren på mobiltelefoner utan att behöva installera en separat app.

Kontakta oss för mer information.

Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning

Susanne Lindholm

Kundansvarig digitala vårdtjänster

Kontakta oss